Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Předvánoční výprodej v Jaroňkově útulně

  Drazí přátelé a návštěvníci,
ještě stále nemáte nakoupeny všechny vánoční dárky pod stromeček? V tom případě pro vás máme skvělou zprávu, neboť v Jaroňkově útulně jsme pro vás připravili předvánoční výprodej se slevami skoro až 50%!

Za výhodné ceny tak budete moci od tohoto víkendu 14. prosince až do Nového roku zakoupit zboží, se kterým určitě uděláte svým blízkým radost. Slevu najdete například na tak krásných věcech jako jsou achátové a solné svícny, speciální netradiční destiláty, valašské pasy a dárkovou sadu občana Valašského království, kalendáře na rok 2014 a další krásné věci, které vaše blízké určitě potěší. Tak se za námi zastavte!

Pokračování článku

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!