Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vychází výroční turistická známka 2013

„Českým politikům vstup zakázán!"
Doufám, že vám tato turistická známka udělá radost, občané i hosté naši! Zakázat k nám vstup českým politikům už je snad jediný způsob, jak hodnoty, občany a návštěvníky Valašského království ochránit před tou sebránkou podivných individuí, lhářů, podvodníků, mafiánů a darmožroutů (doufám, že jsme na některého českého politika nezapomněli. Pokud ano, tak se opravdu moc omlouváme...).

Již na podzim jsme zavedli PŘÍSNÝ ZÁKAZ PODÁVÁNÍ ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ NAD 20%, POLITIKŮM ČESKÉ REPUBLIKY, ale opatření se ukázalo jako neúčinné, a vypadá to, že čeští politici ujíždí ještě úplně na něčem jiném. Jestli ona jim armáda experimentálně nepřidává do vodovodního řádu LSD, jako v Bruntále v roce 1964...:)

ZÁKAZ VSTUPU PLATÍ DO DOBY, DOKUD JE OBČANÉ NEVYMĚNÍ!
VALAŠSKÉ KRÁLOVSTVÍ VÁM TÍMTO PŘEJE „PARAZITY" NERUŠENÉ OKAMŽIKY!
TH

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!