Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Hudební festival Vizovické Trnkobraní

47. ročník moravského festivalu Vizovické Trnkobraní se uskuteční v pátek 22. a sobotu 23. 8. jako každoročně v areálu likérky Rudolf Jelínek.
Při poslechu skvělých českých a slovenských interpretů potečou švestičky zajisté proudem.

Návštěvníci se můžou těšit na ty nejlepší české kapely, jako jsou Tomáš Klus, Aneta Langerová, Mandrage, Monkey Business, Mig 21, Wohnout, Mňága a Žďorp, Inekafe, Koblížci, Fleret. Eddie Stoilow a další kapely a interpreti. Vizovické Trnkobraní publiku představí také žhavé vycházející hvězdy, jako je zpěvačka Lenny či Adam Mišík a na své si přijdou i milovníci drsnějších punkových rytmů s kapelami Tři sestry a Visací zámek.

Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketstream jako permanentka za 610 Kč (pátek + sobota) či za 330 Kč na pátek a 380 Kč na sobotu. Cena na místě pak bude za 380 Kč/pátek, 450 Kč/sobota, 730 Kč/permanentka. Facebookoví fanoušci Trnkobraní mohou mít vstupné na oba dva dny za 580 Kč (Tato slevová akce „Happy hours" se vyhlašuje nepravidelně na facebooku festivalu).

Více z této kategorie: « Myslivosti zdar Radegast den 2014 »

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!