Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vydali jsme první ze serie pamětních mincí pro Nový Zéland

Vážení přátelé a kamarádi, jak jsme Vás před časem informovali, rozhodli jsme se přes zimy živit na Novém Zélandu a přenést sem projekty a nápady, s kterými jsme my nebo naši přátelé a partneři uspěli v ČR a v Evropě. První z projektů, který na NZ startujeme, je ražba pamětních mincí, či přesněji medailí, které budou postupně k dostání na významných místech této nádherné země. Spuštění projektu předcházely několikaleté přípravy, průzkum trhu, studim místní legislativy, až po založení naší nové firmy SMART TOURISM SERVICES Ltd. s našim starým dobrým novozelandským kamarádem Donem :-).

 

Budeme samozřejmě rádi pokud využijete našich cestovatelských služeb a vydáte se na Nový Zéland si nějakou minci koupit, a přitom si tuto nádhernou zemi procestujete :-). Pokud byste měli o pamětní minci zájem a nechtělo by se vám pro ni jezdit až na Nový Zéland, dejte nám vědět a my pro vás odložíme několik kusů doma ve Valašském království :-)

Těšíme se na Vaší návštěvu  a o dalších našich nových službách a novinkách Vás budeme informovat.

Tým VK

 

Naposledy změněnoúterý, 08 prosinec 2015 19:58

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

zpátky nahoru
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!