Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Volný čas

Valašské království dětem - podpora dětské regionální kultury a sportu

Valašské království dětem - podpora dětské regionální kultury a sportu, je název nového projektu, kterým chceme ve spolupráci s našimi partnery, regionálními osobnostmi a sportovci, pomoci zachování regionálních řemesel, zvyků a aktivit a jejich popularizaci zejména mezi dětmi a školami v ČR. Ty si je budou moci "na živo" vyzkoušet při různých akcích a programech, které na rok 2015 připravujeme. V této chvíli probíhají jednání s partnery ohledně finančního zajištění celého projektu. Chcete-li se o projektu dozvědět více a pomoci nám s jeho realizací, kontaktujte nás prosím.  Těšíme se na spolupráci s Vámi :-) Tým VK
Číst dál...

Rozšiřujeme studium pivních věd

  Vážení naší přátelé, zájemci o vzdělávání v oblasti pivních věd, máme pro vás dobrou zprávu :-). Rozhodli jsme se rozšířit vzdělanost našich občanů a vzniknou nová studijní místa naší Fakulty pivních věd. Naše dosud jediné studijní místo v Rožnovském pivovaru již nezvládá zájem našich studentů a proto jsme oslovili další malé pivovary, kde bude možné studium pivních věd absolvovat. O nových místech a studijních předmětech Vás budeme průběžně informovat na našich stránkách :-). Těšíme se na váš zájem :-) Pokračování článku
Číst dál...

Zažijte to nejlepší z Nového Zélandu s českým průvodcem

Jedná se o nejoblíbenější zájezd na Nový Zéland, který naplňujeme pro měsíc listopad 2014. Zájezd jezdíme v malých skupinkách 6 - 10 osob. Zájezd vás zavede na nejhezčí místa Nového Zélandu, sopky, geotermické parky a termály severního ostrova, hory, ledovce, lachtany, pláže a krásnou přírodu jižního ostrova. Komfortní cestování, ubytování vždy v 3 - 3.5* hotelech a motelech. Výlety a vstupy již máte v ceně, zkušeného českého průvodce také.
Číst dál...
Přihlásit se k odběru tohoto kanálu RSS
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!