Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Volný čas

Lyžařské pobyty 2014

Navštivte lyžařské areály, fantastické terény, zasněžené a především dokonale upravené svahy evropských horských středisek. Vychutnávejte si fascinující a dechberoucí vysokohorské scenérie přímo ze sjezdové tratě. Nabízíme Vám malý náhled těch nejpopulárnějších středisek. Kompletní nabídku naleznete zde, na našich webových stránkách.
Číst dál...

Všude už je lépe, tak co doma aneb naše dobré tipy na poznávací zájezdy pro rok 2014

Vážení přátelé, klienti, určitě všichni znáte ten úžasný pocit prozření , když se vrátíte z povedené dovolené v zahraničí a najednou vidíte co jste dříve neviděli. Dovolujeme si vám proto dát pár tipů, kam vyrazit za zážitky a inspirací. Pokud Vás naše nabídka zaujme, budeme rádi, pokud využijete našich služeb. Itálie letecky z Prahy - Neapol 24.04.14 / 4 dny snídaně PRG 12 871 Kč Norsko autokarem -  Norsko Nejkrásnější místa Norska *** 02.07.14 / 7 dní snídaně - 16 590 Kč
Číst dál...

Zažijte to NEJ pod Radhoštěm...

Vážení přátelé, klienti, společně s městem Frenštátem, obcí Trojanovice a Moravskoslezským krajem jsme pro Vás připravili TO NEJ z pod Radhoště. To nej z Frenštátu naleznete na http://www.balickyzazitku.cz/cz/balicky-firmy/zabavne-a-dobrodruzne-programy/adrenalinove-a-dobrodruzne/to-nej-z-pod-radhoste-program-zajezd-pobyt-frenstat-p-r-472.html a z Trojanovic http://www.balickyzazitku.cz/cz/balicky-firmy/zabavne-a-dobrodruzne-programy/adrenalinove-a-dobrodruzne/to-nej-z-pod-radhoste-program-zajezd-pobyt-trojanovice-450.html.
Číst dál...

Pobytové zájezdy u moře

Máte už dost zimy? Toužíte po slunci a relaxaci? Vyberte si jednu z našich nesčetných nabídek pobytových zájezdů u moře. Nabízíme zájezdy do celého světa. Rádi Vám poradíme s výběrem dovolené ideální pro Vašich 7 smyslů.  Kompletní nabídku naleznete zde. Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo tel. +420 777 668 032.  Pokračování článku
Číst dál...
Přihlásit se k odběru tohoto kanálu RSS
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!