Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Volný čas

Program Pasování na občany Valašského království pro více zájemců!

K řešení větší kapacity programu nás dlouhodobě tlačil růst zájmů o občanství Valašského království. Po několika kalíšcích nejlepší valašské slivovice jsme to vymysleli a jeden z vašich nejoblíbenějších programů – Pasování na občany Valašského království jsme nyní schopni v upravené podobě připravit i pro skupiny nad 60 osob! U takových početných skupin žadatelů o azyl/občanství zřizujeme tzv. „pasovací stanoviště“, kde pasování na občana Valašského království probíhá průběžně v průběhu celé akce. Pasování se tak může stát i součástí větších akcí i když  v této podobě není úplně vhodné jako zakončení večerního programu, kde program slouží také jako zábava pro všechny, kdo ho sledují.
Číst dál...

To NEJ z našich programů na Hradě Štramberku pro každého

  Emigrace do Valašského království Na Hradě Štramberku, Slaňování z gotické věže Trúby, Studium na fakultě pálení a slivovicových věd pod Trúbou,Honba za Štramberským pokladem, Pasování na občany Valašského království na hradě Štramberku jsou vaše nejoblíbenější programy, na které se od dubna můžete hlásit i jako jednotlivci. Programy naleznete v kalendáři na pravé straně! Vyberte si datum, které Vám vyhovuje, klikněte na něho a zobrazí se vám seznam akcí, na které se můžete v ten den přihlásit i s cenou a podrobným popisem. V případě dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat! Přejeme vám mnoho intenzivních zážitků a těšíme se na vás…
Číst dál...

1. Outdoorový prodejní veletrh

  A NEJVĚTŠÍ PRODEJNÍ VÝSTAVA STANŮ NA MORAVĚ Vstup volný - AKČNÍ CENY Pátek 17.5. až neděle 26.5. 2013 Denně 9:00 - 18:00 hod Postaveno 100 druhů stanů, Přes 50 modelů spacích pytlů, karimatky, kempingové vybavení, batohy, GTX obuv AKU – za výborné ceny přes 50 modelů, trička, mikiny, spousta doplňkového zboží. Nová kolekce oblečení ALPI SPORT - technické bundy, polartec, oblečení pro volný čas, Starší kolekce se slevou až 60 % Každý víkend - Guláš, pivo, speciality na roštu Vodácké vybavení - lodě VŠECHNY SRDEČNĚ ZVEME! MÍSTO KONÁNÍ: ALPI SPORT Centrum s. r. o., Výrobní závod, 9. Května 1134,…
Číst dál...

Akční nabídka materiály k emigraci ZDARMA až do konce června!

  Vážení přátelé, klienti, protože se nám všem sezóna letos o pár měsíců opozdila a ze zimního spánku se začínáte probouzet teprve nyní, rozhodli jsme se prodloužit naši akční nabídku "Materiály k emigraci ZDARMA" až do konce června! K nákupu každého našeho Balíčku zážitků, pobytu, zájezdu nad 1000 Kč Vám nabízíme materiály k emigraci do Valašského království ZDARMA! Získáte tak Pas Valašského království, Index ke studiu na Fakultě pálení a slivovicových věd a samolepku VK na svůj vůz! Pokud se pak zůčastníte v některém z vypsaných termínů programu na našem Hradě Štramberku, které naleznete v kalendáři v horním pravém rohu …
Číst dál...

Vyzkoušejte naše programy s ukázkami dovedností dravých ptáků!

Vážení naší přátelé, hosté, dospěláci, děti! Ve spolupráci s našimi přáteli sokolníky jsme pro Vás připravili  vzdělávací program s UKÁZKOU   DRAVÝCH   PTÁKŮ  S  VÝKLADEM.  Vystoupení vám nabízíme zejména ve stylovém prostředí Hradu Štramberka, ale jezdíme také do mateřských školek a škol, na plesy, dětské dny, letní tábory, akce pořádané obcemi, ale také soukromými subjekty. Budete moci z blízka pozorovat sokoly, jestřáby, káně, poštolky a další dravce žijící nejen v naší přírodě. Součásti programu jsou ukázky výcviku příletové poslušnosti. Program je vhodný pro děti předškolního i školního věku.
Číst dál...

Akční nabídka! Ke každému balíčku, pobytu, zájezdu nad 1000 Kč získáte materiály k emigraci do Valašského království ZDARMA!

  Vážení přátelé, klienti, do konce dubna Vám k nákupu každého našeho Balíčku zážitků, pobytu, zájezdu nad 1000 Kč nabízíme materiály k emigraci do Valašského království ZDARMA! Získáte tak Pas Valašského království, Index ke studiu na Fakultě pálení a slivovicových věd  a samolepku VK na svůj vůz!  Pokud se pak zůčastníte v některém z vypsaných termínů programu na našem Hradě Štramberku, které naleznete v kalendáři v horním pravém rohu a splníte všechny imigrační podmínky, můžete získat i občanství a s ním celou řadu práv, svobod a povinností! Takže již neváhejte a z naší pestré nabídky vybírejte! těšíme se na Vás!…
Číst dál...

Zažijte to NEJ v Rožnovských pivních lázních!

 Vážení přátelé, naší milí klienti! Ve spolupráci s Rožnovskými pivními lázněmi jsme pro Vás připravili nabídku těch NEJ procedur, které můžete v pivních lázních zažít! Vyzkoušejte třeba naše „Hýčkání“, „Pivní koupel s rituálem z Fiji“ nebo „Tantrickou masáž…“.  Vše i ve variantách s ubytováním ve čtyřhvězdičkovém hotelu – Hýčkání v Rožnovských pivních lázních s ubytováním, Pivní koupel s rituálem z Fiji s ubytováním  i Tantrickou masáž s ubytováním.
Číst dál...

Pojeďte s námi do moravských vinných sklepů

Vážení klienti, přátelé, představujeme Vám novinku, kterou se snažíme zúročit náš mnohaletý zájem o vynikající moravská vína a všechno co k nim patří! Zároveň Vám tak chceme pomoci čelit PROHIBICI a blbé náladě, kterou na nás na všechny uvalila Nečasova vláda. Nabízíme Vám nově zájezdy/akce/výlety do vinných sklepů Jižní Moravy. 
Číst dál...
Přihlásit se k odběru tohoto kanálu RSS
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!