Menu

CzechEnglishDeutschPolishItalianDutchFrenchSpanisch


+420 774 668 011
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Z domova

Karty ISIC a ITIC na rok 2014 /2015 nyní v prodeji

Studenti a učitelé, nyní máte možnost si u nás opět zakoupit nové karty ISIC a ITIC! Karty nabízejí přes 2700 slev. Nejvýhodnější zlevněné ceny jsou například na jízdenkách, letenkách, vstupenkách, na koncerty či lupeny na hudební festivaly. Karty jsou k dostání v naší CK ve Frenštátě pod Radhoštěm. Těšíme se na vaši návštěvu! Tým CK VK
Číst dál...

Cimbálové muziky se ve Frenštátě pod Radhoštěm setkaly již po patnácté

Celkem 26 dětských a dospělých lidových muzik valašské kultury Karpatského oblouku trojmezí Slovenska, Polska a České republiky zavítalo 23. a 24. května 2014 do Frenštátu p. R. na 15. hudební festival Setkání cimbálových muzik Valašského království. Záštitu nad festivalem převzal hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák a jeho náměstek Svatomír Recman, senátor Petr Gawlas a předseda FoS ČR Zdeněk Pšenica.
Číst dál...

Setkání cimbálových muzik Valašského království

Hudební festival Setkání cimbálových muzik Valašského království je hudebním folklorním festivalem s mezinárodní účastí dětských a dospělých lidových muzik valašské kultury Karpatského oblouku trojmezí Slovenska, Polska a České republiky (Těšínského Slezska a Valašska). hudební festival v letošním roce proběhne 23. a 24. května 2014 ve Frenštátě pod Radhoštěm. Program festivalu najdete na www.cimbalovemuziky.cz.
Číst dál...

Uzavíráme „Putování s pasem VK 2013“

Vážení cestovatelé, datem 31. ledna 2014 definitivně uzavíráme „Zažij to NEJ putování s Pasem Valašského království 2013“! Do tohoto data nám ještě můžete zasílat své orazítkované pasy. Do 15. února vyhlásíme vítěze a předáme ceny. Protože nám někteří z Vás posílají obrázky a fotokopie pasů s razítky opravdu z celého světa, rozhodli jsme se vytvořit a ocenit také kategorii „Velvyslanec Valašského království“. Mrkněte do fotogalerie, kde naleznete některé z našich kandidátů...:)
Číst dál...

Zažijte to NEJ 2014 aneb na co se s námi můžete v tomto roce těšit

Vážení přátelé, milí klienti,o málokterém roce mohu říct, že jsem rád, že ho máme za sebou… Myslím, že rok 2013 nebyl dobrým rokem pro mnoho z nás. Alespoň neznám nikoho, kdo by si to myslel… O to více všichni vzhlížíme do roku 2014. A co tedy pro Vás na rok 2014 připravujeme my? Namícháme vám koktejl inspirovaný našimi nedávnými cestami a zkušenostmi od protinožců z Nového Zélandu a valašským humorem. Užijte si ho s námi! Těšíme se na Vaší návštěvu!
Číst dál...
Přihlásit se k odběru tohoto kanálu RSS
   Rudolf Jelínek   Valaši

Spolufinancováno z rozpočtu Moravskoslezského kraje v rámci dotačního programu „Podpora turistických oblastí v Moravskoslezském kraji"

TOPlist

Dawson City (Yukon)– Edinburgh (Scotland) – Edwardstown (Australia) – Trojanovice, Prague (Czech Republic) – Jayapura (Yrian Jaya)– Linköping (Sweden) – Leh (India) – Roznov p. R. –Jimbaran (Indonesia) – Charleston (New Zealand) – Považská Bystrica (Slovakia) – Talkeetna (Alaska) – Vancouver (British Columbia)

25 let k vašim službám! – 25 years at your service!